diumenge, 18 de desembre del 2011


 NIT DE NADAL



El proper dissabte 24 de desembre de 2011, nit de Nadal, festeja amb els Falcons de Vilanova aquesta nit màgica, l'esdeveniment serà a l'Envelat de Vilanova i la Geltrú, que es troba ubicat a la ronda Ibèrica s/n, la festa mes esperada començara a les 23:30.
Les actuacions seran les seguen-tes:
-00:00h 
DJ Justin in the Door
-01:00h Miquel del Roig
-en acabar Justin in 
the Door i Dj Ericofestivo fins que surti el sol.
Les entrades anticipades ja estan a la venda, les podeu comprar per 5 euros al Lotus, discos Andreu, i al celler de Can Sola, inclouen una consumició. També es poda'n comprar al mateix dia de la festa a taquilla, pel preu de 7 euros. Si veniu de 00:00 hores a 01:00 tindreu la consumició que voleu amb la vostre entrada, i a partir d'aquesta hora sols tindreu un refresc o una cervesa amb l'entrada. Per als assistents hi hauran regals.
Amb la recaptació de les entrades a aquesta festa, els Falcons de Vilanova, faran front a les despeses del dia a dia de les seves activitats i actuacions. No deixeu de vindre que la diversió esta assegurada i d'aquesta manera podrem començar una temporada plena d'activitats i actuacions.

dimecres, 7 de desembre del 2011

http://www.vilanovadigital.com/espais/actualitat/article.asp?idarticulo=34015


El motiu d’aquesta sortida era la XV edició dels Premis de Prevenció d'Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona, que es lliuren des de 1997 i pretenen reconèixer públicament la feina que realitzen durant tot l'any, les agrupacions de defensa forestal (ADF) amb el suport dels ajuntaments de la província

VD.
Aquesta es la primera actuació dirigira per la recent estrenada cap de colla Carol Ayala, que va assumir el càrrec junt amb la presidenta de la colla Cristina Garduño i resta de la junta el passat dissabte dia 19-11-2011.

Cal a dir que en aquesta actuació s'han estrenat nous membres falconers, i que malgrat que no es realitzava cap assaig des del passat 14-10-2011, aquesta va ser tot un èxit, les figures es van carregar i descarregar sense patir, i el temps va acompanyar fen un dia totalment assolellat.

L'event va començar amb l'actuació dels Falcons de Vilanova. La primera figura va ser una tri-pira de set amb pilar al mig, seguidament van fer un vol de 4 i dos de 3, per continuar amb una pira de 8. També van fer un focking de 7 puntes amb triangle i 2 cristos amb tombarella. Seguidament hi va actuar els Bordegassos que van duur a plaça pilars de quatre i els tres i quatre de sis.

L'agenda de la colla per la temporada vinent esta ja oberta, i la nova junta ja esta treballant per que aquesta sigui tot un èxit.

La colla dels Falcons, no pararan les activitats socials aquest hivern. Aquest nadal és l’encarregada d’organitzar la Festa de la nit del tió, el 24 de desembre. Els vilanovins també preparen els actes del carnaval com cada any i el 30 de juny de 2012 es farà a Llorens del Penedès la Trobada anual de colles de Falcons de Catalunya.

La colla local reprendran els assajos passat el carnaval com ja es costum.